Bye Magnesium Electrolyte Shot (3stuks)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen

Wanneer door zweten veel vocht verloren wordt, verlies je ook veel elektrolyten/mineralen. Mensen die dus intensief sporten halen er voordeel uit bij een aanvulling hiervan. Want elke keer dat een spier beweegt, elke keer dat een zenuwimpuls doorgegeven wordt aan je spieren, vindt er een elektrische impuls plaats en daar heb je dus de elektrolyten voor nodig. 

 

Magnesium, elektrolyten, mineralen

Magnesium is betrokken bij talrijke processen die spierfuncties waaronder zuurstofopname, energieproductie en de elektrolytehuishouding beïnvloeden. Bij sporters die veel van hun lichaam vragen is het een onmisbaar supplement.

Bij de BYE! Magnesium elektrolyte shot gebruiken we een hoge kwaliteit magnesium (magnesiumcitraat en magnesiumchloride). Magnesiumcitraat en magnseiumchloride worden het beste opgenomen en veroorzaken geen diarree, wat andere variante van magnesium wel kunnen veroorzaken. Kies daarom bij magnesium altijd voor kwaliteit. Zo voorkom je buikklachten en heb je meer aan de magnesium die je tot je neemt. Andere minder goede varianten van magnesium zijn magnesiumcarbonaat en magnesiumoxide.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »