Over ons

 

Hallo wij zijn Luc Schout en Gert-Jan Wassink eigenaren van RUNSUPPLIES.COM 

 

Runsupplies.com is de online hardloopwinkel voor alle hardloopgerelateerde producten. Ons doel is om de trailrunner, recreatieve- wedstrijd- en toploper te kunnen faciliteren van alle producten die helpen om nog meer plezier uit het sporten te halen. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen Runsupplies in de top en breedtesport op het gebied van trainingen, wedstrijden en medisch vlak kunnen wij elke loper op maat adviseren en helpen. Dit draagt er ook aan bij dat we een topassortiment hebben met een uitgebreide variatie aan producten.

Naast het faciliteren van de hardlopers in producten willen we ook graag onze kennis en ervaringen delen. Door onze samenwerking met verschillende sportevenementen, sportteams en (top)atleten vergroten wij onze kennis en mogelijkheden. Twijfel dus niet om contact op te nemen bij vragen en of opmerkingen!

Wij hopen door middel van Runsupplies.com hardlopers en sporters van alle niveau’s met nog meer plezier kilometers te laten maken.

Volg ons op social media (Facebook, twitter, Instagram) @runsupplies om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, aanvullende (wetenschappelijk) informatie, leuke acties, georganiseerde trainingen en nog veel meer!

Team Runsupplies
info@runsupplies.com
KvK: 6651220
BTW nr:856587850B01

Luc Gert Jan Runsupplies

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »