Leuke wedstrijden voor de komende maanden

Leuke wedstrijden voor de komende maanden

Het einde van de winter begint in zicht te komen. De hoogste tijd om je voor te gaan bereiden op de leuke en mooie loopjes van het voorjaar. Wij van Runsupplies hebben een aantal aanraders op een rijtje gezet om misschien de keuze wat makkelijker te maken!

 

Gemert City Run zaterdag 13 mei 2017

Together we Run! Gemert City Run is een Gezellig Brabants feestje op zaterdagavond 13 mei! Iedereen moet kunnen meedoen. Zowel beginnenlingen, gevorderden als de super snelle topatleten. Naast de Mini City Run van 1500 M, kun je kiezen voor de Short City Run van 5 KM of de Long City Run van 10 KM. Long or short, it’s up to you! Meer informative over het programma en inschrijving lees je terug op www.gemertcityrun.nl Volg de Gemert City Run ook op Facebook, Twitter en Instagram!

 

runsupplies Gemert City Run

 

29e PARELLOOP BRUNSSUM – 2 april 2017

Voor de echte liefhebber van een snelle en mooie hardloopwedstrijd in Parkstad Limburg is de Parelloop Brunssum een must!

De nationale (sub-) top strijdt hier in de TOP RUN met internationale topatleten op het gecertificeerde 10 km parcours, terwijl de Nederlandse talenten zich met elkaar meten in de 5 km TALENT RUN.
Maar ook als je niet voor ‘wereldtijden’ gaat, is de Parelloop Brunssum hèt evenement om in een professionele, plezierige ambiance kracht te meten met andere recreanten, businesslopers, studenten en jeugd.

Schrijf je nu in of kijk voor meer informatie op www.parelloop.nl of neem contact op met info@parelloop.nl.

 

runsupplies parelloop

 

Loop dwars door de stroppenstad!

 

Met zijn 35 edities is Stadsloop De Gentenaar een sportief monument in Gent. Een vaste afspraak op de loopkalender eind mei!

Ieder jaar lopen duizenden deelnemers door de Gentse binnenstad. Ook dit jaar is dat niet anders. Op zondag 21 mei vindt de volgende editie plaats!

Parcours

Het parcours wijzigt elk jaar een beetje maar vatte waarden zijn passages langs het stadhuis, de vooruit, emile braunplein en de finish op het Sint-Pietersplein.

Hier ontvangen de deelnemers de nodige verfrissingen en een welverdiende medaille!

Programma

Net als vorig jaar is er een 5 km wedstrijd en een 10 km wedstrijd. Deze starten opnieuw in de namiddag. Vorig jaar was er omwille van het voetbal een uitzondering gemaakt.

Ook voor de kinderen is er terug de Chiquita Kids Run! Iedereen welkom dus!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn reeds geopend. Dit kan via www.runningtour.be . Hierna klik je door naar Stadsloop de Gentenaar.

 

runsupplies gentenaar 

 

Zandvoort Circuit Run

Op zondag 26 maart viert de Runner’s World Zandvoort Circuit Run haar 10e verjaardag. In het kader van het jubileum staat er eenmalig een nieuwe afstand op het programma: de 21,1 km. Net als bij de 12 km staat je een afwisselend parcours te wachten. Loop door de scherpe bochten en over de heuvels van het racecircuit, over het uitdagende strandparcours langs de skyline van Zandvoort, door het centrum langs diverse optredens en enthousiaste supporters met als eindstation de glorieuze finish voor de eretribune. Je kunt ook kiezen voor de 5 km over het circuit.

 

Meer info: www.zandvoortcircuitrun.nl.

 

runsupplies zandvoort circuit run

 

Marikenloop dit jaar nog leuker

Dit jaar is de grootste en gezelligste vrouwenloop van Nederland jarig en dat wordt groots gevierd. Op 21 mei vindt de 15e editie van de Marikenloop at the park plaats op een nieuwe locatie, met een nieuw festivalprogramma én een nieuwe afstand. In het Nijmeegse park Brakkenstein wordt een sportief feestje neergezet. Hardloopsters kunnen deelnemen aan de 5 kilometer, 10 kilometer of de nieuwe 7,5 kilometer door het bosgebied Heumensoord. Om het sportieve feest compleet te maken kunnen zij op het festivalterrein deelnemen aan diverse work-outs, zoals boksen, bootcamp en jumping fitness. Naast deze work-out zone is er een zone ingericht voor shoppen, social media, food & drinks, kids en muziek. Hiermee is de Marikenloop at the park de sportiefste dag van het jaar!

 

runsupplies marikenloop

 

Marathon Tilburg

TILBURG KRIJGT EEN MARATHON! Voor het eerst in de geschiedenis zal op 28 mei 2017 de Marathon Tilburg worden georganiseerd. Je kunt deelnemen aan de hele, halve of kwart marathon. Het vlakke en sfeervolle parcours maakt dit de ideale loop voor zowel de prestatieve als recreatieve loper.

Maar er is meer… Marathon Tilburg is meer dan een rondje hardlopen. Het is een FEESTJE, zowel voor loper als publiek. Op de vooravond van de marathon (zaterdag 27 mei) is er de Roze Mijl, een unieke beleving in Nederland (www.rozemijl.nl). Op zondag 28 mei barst het echte feest los. Laat je leiden door de vele percussiebandjes langs het parcours. Na het finishen kun je gaan genieten van je welverdiende consumptie en een hapje eten op het Foodtruckfestival. Er zal volop muziek en gezelligheid zijn zodat je tot in de late uurtjes door kunt gaan! Check voor meer info www.marathon-tilburg.nl.

 

Zien we je in Tilburg?

 

runsupplies tilburg marathon

 

Doubdle kopen actie runsupplies

 

 

Runsupplies.com

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »