Runsupplies Hardloopbeurs Nijmegen 16 februari 2018

Runsupplies Hardloopbeurs Nijmegen 16 februari 2018

Op vrijdag 16 februari 2018 is de hardloop- en fietsbeurs in Nijmegen. In het karakteristieke Honig complex worden workshops, presentaties en trainingen aangeboden gerelateerd aan hardlopen en wielrennen.

 

Volg onder andere een Together We Run training van de Girls on the move, of leer de inside tricks van Joppe van Stiphout (eigenaar Stipbike) of Laura Turpijn (eigenaar LTsports) over het onderhoud aan je wielrenfiets of mountainbike. Saucony zal in samenwerking met top marathonloper Gert Jan Wassink uitpakken met een groot Stride lab. Als loper wordt je vanuit alle mogelijke hoeken geanalyseerd. Werk erna met Gert Jan aan je hardlooptechniek en verbeter zo je prestatie en voorkom blessures. Blackroll helpt je herstellen na een training en Fysiotherapeut van de Nederlandse atletiekploeg Luc Schout praat je bij over hardloopblessures. Ga er actief mee aan de slag bij de workshop core stability of yoga voor hardlopers en wielrenners. Marije Schreurs praat je bij over sport en voeding.

 

runsupplies gert jan wassink

 

Naast dit gevarieerde programma is er een goed gevulde beursvloer met de nieuwste producten en gadgets getest en gekocht kunnen worden. De beurs is gratis toegankelijk en ook deelname aan de workshops, trainingen en presentaties zijn gratis. Aanmelden voor de workshop, trainingen en presentaties is verplicht omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

 

runsupplies luc schout

 

De beurs gaat open om 18.00
De eerste workshopronde zal starten om 18.30
Einde beurs 22.00
Bekijk het volledige programma hier.

 

Runsupplies

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »