• Altijd deskundig advies van:
  • Fysiotherapeut & Atleet Luc Schout en
  • Topatleet & Coach Gert-Jan Wassink
  • Altijd deskundig advies van:
  • Fysiotherapeut & Atleet Luc Schout en
  • Topatleet & Coach Gert-Jan Wassink

Sportvoeding & Sportdrank - Voor, tijdens en na het hardlopen

Runsupplies verkoopt alleen hoogwaardige sportvoeding & sportdrank. Onze sportvoeding is zorgvuldig door ons getest en bevat alle bouwstoffen die jij nodig hebt als hardloper. Bij ons koop je de juiste sportdrank die ervoor zorgt dat jij optimaal hydrateert en tijdens het sporten goed kunt presteren. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk dat jij als hardloper voor gezonde en goede voeding kiest. Zorg er dan ook voor dat je dagelijkse voeding uit de juiste bouwstoffen bestaat zodat je vol energie en gezond kan leven. Onze Teff producten en frisdrank vervanger Doubdle passen goed in deze gezonde levenstijl.

Sportvoeding & Sportdrank

Sorteren op:

Er zijn momenteel geen producten beschikbaar


Qwin, Doubdle, Peptiplus, Powerbar, Teff, Predator

In ons assortiment vind je sportvoeding en sportdrank voor, voor, tijdens en na het sporten. Zorg dat je jezelf prehydrateert voor het sporten met bijvoorbeeld onze powerbar isoactive sportdrank of een verfrissende Doubdle.

Vul je koolhydraten en eiwitten tijdens het sporten aan met Peptiplus of Powerbar. Direct na het sporten herstel je sneller met onze Qwin Whey Protein of Recovery shakes van Powerbar of Teff. In het dagelijks leven eet en drink je gezond met onze Teff producten en neem je Doubdle of Predator als alternatieve frisdrank.

Kortom, wij zorgen dat jouw hardloopmotor blijft draaien!

Bekijk de vlog van Gert-Jan Wassink, hij vertelt in zijn vlog hoe hij sportdrank en sportvoeding gebruikt.