• Altijd deskundig advies van:
  • Fysiotherapeut & Atleet Luc Schout en
  • Topatleet & Coach Gert-Jan Wassink
  • Altijd deskundig advies van:
  • Fysiotherapeut & Atleet Luc Schout en
  • Topatleet & Coach Gert-Jan Wassink

Sportdrank voor hardlopers

Sportdranken zijn zeer geliefd onder hardlopers maar welke zijn nu eigenlijk goed voor je. Runsupplies maakt het je gemakkelijker door alleen hoogwaardige sportdrank aan te bieden. Tijdens het sporten verlies je veel vocht. Daarom is het belangrijk dat je het vochttekort snel weer aanvult. Doe je dit niet, dan loop je de kans op kramp in je spieren. Nu horen wij je denken dan drink je toch gewoon water. Tuurlijk ook water drinken is erg goed maar in water zitten geen stoffen die het vocht in je lichaam vasthouden. Dus plas je het snel weer uit. Sportdrankjes bevatten koolhydraten, zouten en vitamines die het vocht in je lichaam vasthouden zodat je niet uitdroogt en voor energie zorgen tijdens het lopen.

Sportdrank

Sportdrank

Sorteren op:

Isotone sportdrank, hersteldrank, eiwitshake, voor - tijdens en na.

In onze sportdranken voor tijdens het sporten zitten zouten en suikers, moeilijk gezegd: koolhydraten en elektrolyten. Je lichaam heeft dit nodig om een optimaal te kunnen presteren. Door de lekkere smaken drink je gemakkelijker zodat jij jezelf optimaal hydrateert.

Hersteldrank na hardlopen

Onze hersteldranken zijn rijk aan eiwitten en ondersteunen een snel herstel van de spieren na een intensieve training of wedstrijd. Eiwitten bevorderen niet alleen een optimaal spierherstel, maar dragen ook bij tot de instandhouding en de spiergroei van de spiermassa.