Hardloop accessoires

Runsupplies is de specialist in hardloop accessoires. Onze accessoires voor hardlopen helpen jou om nog lekkerder te kunnen trainen. Met de hardloopspullen helpen we je om jouw training te veraangenamen. Als fantieke hardlopers weten wij als geen ander wat jij nodig hebt. Onze hardloopproducten testen wij altijd zelf zodat wij weten dat jij hier zo optimaal mogelijk mee kunt trainen.

 

Alle benodigdheden voor hardlopen

Runsupplies biedt kwalitatief goede drinkbelts en telefoonhouders voor hardlopen die ervoor zorgen dat je onderweg altijd je spullen mee kunt nemen. De hardloop armbanden zijn geschikt voor iedere telefoon en zijn spatwaterdicht. Is een drinkbelt te groot of heb je geen water voor onderweg nodig, dan vind je bij onze hardloopspullen een heupbelt, heupband of heuptas(je) waarin je gemakkelijk je spullen kunt opbergen. Onze hardloopverlichting zorgt ervoor dat je veilig onderweg kunt gaan hardlopen en goed gezien wordt. Het comfortabele Nathan Streak hesje (vest) is compact, is Ultra-licht en kruipt niet omhoog. Geen grote hesjes om je lichaam maar lichtgewicht en ademende hardloop reflectie. Wil je nog meer opvallen? Kies dan voor de één van onze LED hardloopverlichting accessoires. Zo val je nog beter op en laat je mensen in het donker zien dat er een fitte hardloper aankomt. 

 

Buff bandages

Ervaren hardlopers kennen de Buff producten al en je ziet steeds meer mensen met deze Buff bandanas en Buff headwear hardlopen. De kracht van dit product is het multifunctionele gebruik. De Buff producten zijn er in veel verschillende stijlen en kleurtjes en kunnen gebruikt worden in warme en koude omstandigheden. Gebruik de Buff als bandana, muts, sjaal, zweetband of als bescherming tegen de zon.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »