Milestonepod

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen

De MilestonePod is een klein maar krachtig apparaatje. Je bevestigt hem bovenop je schoen, vast aan de veters. Je trekt je schoenen aan en go! Je doet een duurloop, intervaltraining, bosloop, wat je maar wilt, zelfs op de loopband registreert hij metrics!

 

Candans, paslengte, grondcontact

De MilestonePod registreert van alles. Zo op het oog lijkt het een simpele stappenteller maar niets is minder waar. Hij registreert:

 

Op basis van al deze gegevens berekent hij verbrande calorieën, afgelegde afstand, en daarnaast ook de interessante "Runficiency” indicator welke de hardloopefficiëntie aangeeft. Deze wordt berekend op basis van de combinatie snelheid, cadans, grondcontacttijd, beenzwaai, landingsparameters. Een goede hardloopefficiëntie wordt bereikt met een relatief korte grondcontacttijd en vrij hoge beenzwaai. Dit wordt uiteraard slecht voor één been gemeten. Als je je andere been wilt doormeten knoop je de Pod aan de andere schoen.
 
De Pod onthoudt alles: geen smartphone nodig tijdens je training
 
Tijdens je loop slaat de Pod alle gemeten data op. Na afloop gebruik je de (Apple of Google Play) app op je smartphone om de MilestonePod data te laden (via een sync button is dit heel simpel), en zie je de interessante grafieken.
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »