• Altijd deskundig advies van:
  • Fysiotherapeut & Atleet Luc Schout en
  • Topatleet & Coach Gert-Jan Wassink
  • Altijd deskundig advies van:
  • Fysiotherapeut & Atleet Luc Schout en
  • Topatleet & Coach Gert-Jan Wassink

Runsupplies compressiekousen - roze

10,00 €

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De compressiekousen van Runsupplies geven je de juiste ondersteuning tijdens het sporten of tijdens je zwangerschap. De compressiekousen hebben een lichte compressie en een prettige pasvorm. De kousen zijn naadloos en zijn verkrijgbaar in 2 maten.


Door de prettige pasvorm heb je niet door dat je de kousen aan hebt. De kousen zijn ook zeer goed te gebruiken in het dagelijksleven of voor herstel. Het voorkomt spataderen en geeft de juiste ondersteuning aan je onderbenen. De kousen bieden ook na je zwangerschap een stuk bescherming. Je pezen zijn door de veranderende hormoon huishouding wat weker en flexibeler, de compressiekousen geven je de ondersteuning ter voorkoming van blessures.

Compressiekousen bieden comfort en geven de spieren aangename compressie om bijvoorbeeld spierscheurtjes te voorkomen en doorbloeding te optimaliseren. De compressiekousen zijn er in de soorten met voet (sok) en de soort zonder voet, ook wel compressie tubes genoemd. De compressiekousen helpen bijvoorbeeld erg goed tegen shin splints klachten en achillespees blessures.


Maatvoering

Enkel & Kuit omtrek metingen:

S/M: Enkel = 17.8 cm tot 22.8 cm Kuit = 28cm tot 35.5 cm

L/XL: Enkel = 20.3 cm tot 25.4 cm Kuit = 30.5 cm tot 38 cm

Mannen schoen maat:

S/M us 7.0 - us 8.5

L/XL us 9.0 -10.5

Vrouwen schoenen maat:

S/M us 5.5 - us 6.5

L/XL us 6.5 - us 8.5

Terug naar Blessure & Herstel