• Altijd deskundig advies van:
  • Fysiotherapeut & Atleet Luc Schout en
  • Topatleet & Coach Gert-Jan Wassink
  • Altijd deskundig advies van:
  • Fysiotherapeut & Atleet Luc Schout en
  • Topatleet & Coach Gert-Jan Wassink

Runsupplies Zwangerschapsband - maat L & XL

15,00 €

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Steunband voor tijdens de zwangerschap

De zwangerschapsband van Runsupplies is een steunband die je tijdens je zwangerschap gebruikt om je, mooie ronde buik en dus je kindje, goed te ondersteunen. De buikband verberg je gemakkelijk onder je kleding en heeft een comforatable pasvorm.


De steuband sluit mooi aan door de flexibiliteit van de band. De steunband is te gebruiken tijdens het sporten zodat je extra ondersteuning en versteviging hebt, dit zorgt ervoor dat je nog lang kan blijven sporten en jezelf dus fit houd.


De band is tevens perfect te gebruiken in het dagelijksleven en is bijvoorbeeld ideaal om mee te wandelen. De band is van sterk en licht materiaal gemaakt en gemakkelijk schoon te maken.


De band geeft je enorm veel ondersteuning waardoor je rug goed ontlast wordt en dus rugpijn wordt verminderd. Door de buikband te dragen kan je een stuk gemakkelijker bewegen tijdens je zwangerschap, heb je minder last van je rug en ben je dus mobieler. De buikband geeft tevens na je zwangerschap nog de nodige ondersteuning zodat je optimaal kan herstellen.

De band is er in 2 maten, maat L en maat XL. Bekijk voordat je de band besteld goed de foto met daarop de maatvoering zodat je de juiste band besteld!


✔ Steunband voor de buik tijdens je zwangerschap

✔ Zit comfortabel en heeft een goede pasvorm

✔ Voorkomt rugpijn

✔ Perfect om mee te sporten tijdens je zwangerschap

✔ Zeer goed bruikbaar in het dagelijksleven

✔ Geeft veel ondersteuning en versteviging

✔ Verkrijgbaar in twee maten L & XL


Terug naar Zwangerschap