Runsupplies Running Team

Het Runsupplies Runningteam is een splinternieuw initiatief van Gert Jan Wassink en Luc Schout. Met jaren ervaring binnen de hardloopsport hebben Gert Jan en Luc de handen ineengeslagen om hardlopers in hun behoefte te kunnen voorzien. In eerste instantie is er in 2016 de webshop Runsupplies opgericht. In 2017 is het idee ontstaan, om naast online kennis en ervaringen te delen, ook een groep talentvolle hardlopers te gaan ondersteunen bij hun (top) sport carrière. Luc & Gert-Jan willen de atleten begeleiden bij het maken van keuzes door te adviseren in het gebruik van producten maar ook in het leven naast de topsport. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Runsupplies Runningteam is een team dat bovenal tijdens trainingen en wedstrijden actief zal
zijn. De krachten zullen daarnaast worden gebundeld zodat ieder teamlid zijn kwaliteiten kan
ontwikkelen binnen het Runsupplies Runningteam. De ambitie van het team is, om met ingang van 2018, een stabiel teamgeformeerd te hebben van maximaal 8 atleten welke ondersteund kunnen worden in producten, kennis en faciliteiten zoals trainingsstages en medische ondersteuning.

 

HET TEAM

Zoals in het voorwoord al is benoemd is het Runsupplies Runningteam een team dat bovenal tijdens trainingen en wedstrijden actief zal zijn. De leden van het team lopen vooraan mee bij wedstrijden en behoren tot de Nederlandse top.

Ieder teamlid heeft zijn eigen sportieve kwaliteiten maar heeft ook andere kwaliteiten. Denk aan het presenteren van producten, vloggen, bloggen of ondersteunen bij sponsoractiviteiten. Daarnaast zijn onze teamleden echte ambassadeurs voor een merk. Ze snappen waar sponsoring omdraait en zijn zich bewust van hoe zij een product of dienst moeten presenteren.

De kracht van ons team is het brede bereik bij zowel events, social media als in de clinic en presentatie sfeer. Wij maken de vertaal slag van topsport naar breedte sport! 

 

                  

ONS BEREIK

Runsupplies is erg actief op social media. Met totaal zo’n 10.000 volgers op Twitter, Instagram en Facebook bereiken ze een groot publiek. Via Runsupplies worden handige tips gegeven, leuke blogs en vlogs gedeeld, informatie over producten gegeven en leuke weetjes en raadsel gedeeld.

Runsupplies zoekt de interactie met de volgers, hierdoor wordt er een band gecreëerd met de volgers.
Als we ook de individuele social media accounts van onze ambassadeurs (team leden) erbij optellen inclusief de YouTube kanalen, dan heeft Runsupplies een bereik van enkele tienduizenden sportievelingen. Een zeer groot en gevarieerd publiek!

Runsupplies ook offline erg actief met het organiseren van onder andere:
- Hardloopbeurzen
- Night Run
- Fanclubdagen
- Presentaties en Workshops
- Opleiden van trainers en coaches

Het team wordt aangekleed door hoofdsponsor Saucony waardoor het team niet alleen op gaat vallen door de prestaties, maar ook door de uitstraling als professioneel team. De gevarieerde samenstelling van het team met verschillende doelen en ambities zorgen ervoor dat er wedstrijden gelopen worden over heel Nederland en Europa van de baan tot aan de marathon. Door deze samenstelling gaat u ons overal zien. De wedstrijden die onze atleten lopen worden zelfs af en toe uitgezonden op tv, de kans is dus groot dat u door middel van sponsoring tv minuten binnenhaalt.
Het Runsupplies Running team heeft meerdere partners weten te vinden die de uitdaging met ons aangaan. Professionele bedrijven, toegewijd met een hart voor de sport.

 

INTERESSE OM SUPPLIER OF SPONSOR TE WORDEN?

Bent u geïnteresseerd of enthousiast over ons team en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn. Benader ons dan via het onderstaande e-mail adres. In een gesprek gaan wij samen met u kijken welke mogelijkheden er zijn voor een eventuele samenwerking.

E-mail: info@runsupplies.com

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »