Runsupplies hardloop- en fietsbeurs 2018

Vrijdag 16 februari Honig complex Nijmegen 18.00-22.00

 

Vrijdag 16 februari organiseert Runsupplies haar jaarlijkse beurs. Dit jaar niet in Apeldoorn, maar de rivier over in het prachtige Nijmegen. Het oude Honig complex met haar karakteristieke eigenschappen zal dit jaar het decor worden van de hardloop- & fietsbeurs. 

Ook dit jaar zullen er weer veel merken vertegenwoordigd zijn op de beursvloer en kunt u zich inschrijven voor verschillende workshops. Deze workshops zullen gehouden worden door deskundigen van het Runsupplies netwerk waarbij u dus gegarandeerd met een rugzak vol kennis en vaardigheden terugkeert naar huis. Bekijk hier het workshop programma, en schrijf je in via dit

AANMELDFORMULIER.

 

 

 

Wilt u zeker zijn van plek in één van de workshops van de verschillende workshop rondes? Geef u dan op door te mailen naar info@runsupplies.com onder vermelding van het workshop kenmerk.

Wij hopen u te kunnen verwelkomen op vrijdag 16 februari van 18.00-22.00 in het Honig complex in Nijmegen. Op deze pagina komt binnenkort de uitleg van de workshop!

 

Uitleg workshops

Workshops Runsupplies

Blackroll
Met de unieke massagerollen van Blackroll kun je zelf actief aan je spierherstel werken na een training. Daarnaast kun je de Blackrolls ook perfect gebruiken bij je training en om de mobiliteit van belangrijke gewrichten te vergroten. Blackroll specialist Sylvain Gaspersz laat je in zijn workshop ervaren wat je allemaal met een Blackroll kan doen en welke Blackroll je het beste voor welke spiergroep kan gebruiken. Schrijf je in voor de actieve workshop en voel je erna weer helemaal fit!

 

Stride Lab
Saucony pakt groot uit tijdens de Hardloop en wielrenbeurs. Saucony komt met een Stride Lab naar Nijmegen. In samenwerking met Runsupplies Runningteam atleet Gert Jan Wassink wordt je als hardloper grondig geanalyseerd. Met deze innovatieve manier van meten krijgt de hardloper een persoonlijk advies om de techniek te verbeteren en de juiste hardloopschoen te kunnen kiezen. De analyse vanuit 3 standpunten zorgt voor een grondige analyse van de loper en de loopstijl en geeft informatie over mobiliteit, stabiliteit en houding. Loop dus efficiënter en verminder de kans op blessures met behulp van Saucony Stride Lab.

 

Together we Run
We zijn erg blij te kunnen verkondigen dat éénn van de bekende 'together we runs' van Girls on the move naar de hardloopbeurs in Nijmegen komt. Ze rennen en fietsen, trainen en racen! Het zijn echte trainingsbeesten en halen alles eruit wat erin zit. Ze nemen je mee in hun unieke verhalen rondom wedstrijden en trainingen. Ze zullen je deze avond meenemen op een leuke en gevarieerde training, waarbij je met ieder hardloopniveau kunt deelnemen. Meld je dus snel aan op de website om zeker te zijn van een plek en vergeet ook niet om de website van Girls on the Move te bezoeken voor leuke blogs, weetjes en trainingstips. www.girlsonthemove.nl

 

Core stability hardlopers en wielrenners
Core stability is enorm belangrijk in het verbeteren van prestaties en het voorkomen van klachten en blessures. In het ontstaan van veel klachten en blessures bij hardlopers en wielrenners speelt een goede corestability een belangrijke rol. Onder core stability vallen zeker niet alleen de blokjes buikspieren. Train je corset, bil, buik en rugspieren op een efficiënte manier om je hardloop en fietsprestatie te verbeteren en blessures te voorkomen. Meld je aan voor deze workshop en ga met een vermoeid gevoel in buik, bil en rugspieren naar huis!

 

Onderhoud van de mountainbike
Er fietst niks zo lekker als je net een nieuwe fiets hebt met materiaal wat allemaal goed werkt. Fietsen in de winter, in de bossen en in slecht weer zijn niet goed voor het materiaal. Top mountainbikster en eigenaar van LTsports Laura Turpijn legt je in de werkplaats van het Dutch Bicycel Center haarfijn uit hoe je het beste je mountainbike kan verzorgen om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Wil je ook soepel blijven trappen op je mountainbike meld je dan aan voor deze workshop.

 

Onderhoud van de wielrenfiets
Als wielrenner ken je vast het gevoel wel dat het lijkt alsof je met een lekke band aan het fietsen bent of dat het lijkt alsof je remblok aanloopt. Soms gaat het zo zwaar omdat je racefiets niet lekker meer draait. Hoe kun je zelf je racefiets het beste onderhouden? Joppe van Stiphout eigenaar van Stipbike en oprichter van het Stipbike racingteam legt je in de werkplaats van het Dutch Bicycle Center haarfijn uit hoe je zelf het beste je racefiets kan onderhouden.
Wil jij ook soepel blijven trappen, meld je dan nu aan voor de workshop onderhoud van je racefiets.

 

Yoga & pilates voor hardlopers en wielrenners
Mobiliteit, stabiliteit en ontspanning door inspanning zijn belangrijke eigenschappen van deze workshop. Yoga & pilates docent Lisanne Jansen gaat in deze actieve workshop met je aan de slag om je lichaam om een leuke manier te trainen. De oefeningen dragen bij aan het beter functioneren van het lichaam door er meer controle over te krijgen. Geef je snel op voor de workshop Yoga & Pilates voor hardlopers en wielrenners.

 

Hardlopen en Blessures
Manueel en fysiotherapeut van de Nederlandse atletiekploeg en eigenaar vaan fysiotherapiepraktijk Fysi-O2 Luc Schout praat je bij over veel voorkomende hardloopblessures. Vanuit de samenwerking met Olympische atleten en ervaring als hardloper geeft hij tips over hoe je blessures zo goed mogelijk kan voorkomen, wat veel voorkomende blessures zijn en hoe fysiotherapie bij kan dragen aan het verbeteren van je hardloopprestatie. Daarnaast legt hij uit wat zijn unieke sterkte en zwakteanalyse inhoud. Ben je geïnteresseerd in het menselijk lichaam en wil je het risico op blessures verminderen meld je dan aan voor de presentatie.

 

De beste voeding voor de duursporter
Goede voeding is erg belangrijk. Er zijn echter veel verschillende meningen en adviezen op het gebied van sportvoeding. Dietist Marije Schreurs praat je bij over de laatste adviezen op het gebied van sportvoeding. Wat eet je voor tijdens en na een inspanning en waarom en wanneer maak je gebruik van sportvoeding. Haal meer uit je sportprestatie door je voeding te verbeteren. Meld je aan voor de presentatie van Marije Schreurs

 

Verbeter je Looptechniek

Een goede hardlooptechniek is erg belangrijk. Enerzijds om blessures te voorkomen anderzijds om efficiënter te kunnen hardlopen. Topatleet van het Runsupplies Runningteam en eigenaar van Running Movements Gert Jan Wassink geeft een workshop over het verbeteren van de hardlooptechniek. Na het volgen van deze leuke en afwisselende hardlooptechniektraining ga je met dezelfde energie een stuk harder lopen. Wie wil dat nou niet? Meld je dus snel aan voor de workshop hardlooptechniek van Gert Jan Wassink.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »